top of page
_edited.png

WELKOM OP DE WEBSITE VAN HET JKW

Welkom

Welkom op de site van de Vereniging Jongeren Kampwerk Weesp, kortweg het JKW. Het JKW organiseert jongeren kampen tijdens de zomervakantie. In de eerste plaats voor jongeren uit Weesp maar ook niet-Weespers mogen mee. Er zijn 2 kampen. Voor de jeugd in Groep 4 t/m 8 van de basisschool is er het Basisschoolkamp. Voor jongeren uit klas 1 en 2 van de middelbare school is er het Tiener Tenten Kamp. Meer informatie over het JKW en de kampen vind u onder de menukeuze "Informatie", ”Bsk info 2024” en “ TTK info 2024” . 

 

Inschrijven voor de kampen van 2024 is vanaf nu mogelijk!

Mocht u vragen hebben over het inschrijven neem dan contact op met onze hoofdleiders of voorzitter.

 

📢 Oproep aan alle avonturiers!

Door afmeldingen door een deel van de huidige leiding groep zijn we dringend opzoek! Ons Tientertenten kamp heeft jouw hulp nodig! Met de zomer snel naderend, zijn we nog op zoek naar leiders om ons team te versterken voor een onvergetelijke week vol plezier en avontuur.

 

Ben jij klaar voor een geweldige ervaring? Heb je wat vrije tijd en zin om deel uit te maken van iets bijzonders? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Het Tientertenten kamp vindt plaats van 21 t/m 27 juli 2024, gevuld met spannende activiteiten en kamperen onder de sterren in het prachtige Lunteren.

 

Aarzel niet, grijp deze kans en schrijf je in via onze website. Jouw hulp maakt echt een verschil! Want zonder hulp zal het Tiener Tenten kamp dit jaar helaas niet van start gaan! 

 

🏕️🌟 Schrijf je vandaag nog in en word een onmisbare deel van ons team! 🌟🏕️

KAMP DATA 2024

Basisschool                       20-07-2024 t/m 27-07-2024     Basisschoolkamp       

Tienertentenkamp          20-07-2024 t/m 27-07-2024     Tienertentenkamp    

bottom of page